[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Portalul https://edituranomina.ro/  aparține S.C. Nomina Group Expert S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului cu nr. . J03/1807/2005, C.U.I. RO18014580, cu sediul social în Pitesti, Calea Craiovei, nr. 121, telefon: 0348439417, e-mail: comenzi@edituranomina.ro.

Politică de vânzare Online

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Pentru motive justificate S.C. Nomina Group Expert S.R.L.  își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activitățîi Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel S.C. Nomina Group Expert S.R.L. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al https://edituranomina.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru această.

În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, S.C. Nomina Group Expert S.R.L.  își rezervă dreptul de a cere Clienților/Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informației din cadrul Site-ului.

S.C. Nomina Group Expert S.R.L. poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care S.C. Nomina Group Expert S.R.L. are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada de timp și în limita ofertelor disponibile.

Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

După 14 (paisprezece) zile de la achiziționarea unui Bun sau Serviciu, Cumpărătorului i se va solicită înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de Cumpărător în Cont. În acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienți/ Cumpărători de pe Site și se implică activ în dezvoltarea de noi Servicii și în detalierea cât mai completă a caracteristicilor Bunurilor.

 

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Folosirea site-ului https://edituranomina.ro/ implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor expuse mai jos.

Noi apreciem comunicarea deschisă și acceptăm critică. Prin trimiterea sau publicarea unui comentariu, dumneavoastră confirmați că ați folosit o bună judecată și comentariul nu este ofensator, amenințător, hărțuitor sau altfel impropriu pentru a fi publicat. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice comentariu.

Folosirea site-ului https://edituranomina.ro/ serviciile furnizate prin intermediul acestuia îi sunt permise oricui. Pentru motive justificate, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul unor Utilizatori la anumite servicii sau la unele modalități de plata în cazul în care considerăm că, în baza conduitei sau a activitățîi Clientului/Utilizatorului pe Pagină, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Utilizatorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al S.C. Nomina Group Expert S.R.L pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

S.C. Nomina Group Expert S.R.L își rezervă dreptul de a modifică sau de a actualiza unilateral Termenii și Condițiile oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site.

Scopul urmărit

Scopul acestor Termeni și Condiții este de a defini și reglementa condițiile de utilizare a acestui site, precum și termenii și condițiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul site-ului https://edituranomina.ro  persoanelor fizice și/sau juridice în vederea obținerii unor documente cu regim public.

Întregul conținut al Paginii https://edituranomina.ro  incluzand, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum și orice alte date și aplicații, sunt proprietatea S.C. Nomina Group Expert S.R.L și/sau a partenerilor săi, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Preluarea oricăror informațîi și/sau date de pe acest site în scopul republicarii, distribuirii totale sau parțiale sau în orice alte scopuri, sub orice formă, fără acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Definiții – Termenii folosiți în prezentul act vor avea următorul înțeles:

Pagina www.edituranomina.ro, inclusiv orice secțiune sau subpagina a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparțin unor terți și care sunt accesate de către utilizatori că urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.edituranomina.ro nu fac obiectul și nici nu întră în sfera acestei definiții.

Utilizator / Client – orice persoană fizică sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, care accesează pagina www.edturanomina.ro fiind interesată să obțină serviciile/ produsele puse la dispoziție de Furnizor.

Furnizor – SC Nomina Group Expert S.R.L. cu datele de identificare. J03/1807/2005, C.U.I. RO18014580

Comandă – serviciu pus la dispoziția utilizatorului, contra cost, de către furnizor prin intermediul paginii www.edituranomina.ro cu privire la obținerea/ achiziția unor bunuri/ servicii.

Comandă înregistrată – comandă în urmă căreia s-a primit un număr de înregistrare.

Termeni și Condiții  – prevederile din acest document, create de SC Nomina Group Expert SRL care definesc condițiile și regulile pe care Utilizatorul trebuie să le respecte în vederea utilizării Paginii www.edituranomina.ro.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârstă peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către S.C. Nomina Group Expert S.R.L. (electronic, telefonic, etc).

Utilizator – orice persoană fizică care are vârstă peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Site – magazinul online găzduit la adresa web ttps://edituranomina.ro/și subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția să de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului că urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioada;
 • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.Document – prezențele Termene și Condiții.

Comunicări Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conțînând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către ttps://edituranomina.ro/ , Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Plata cu 1 click – serviciul de plata prestat de către procesatorul de plăti integrat în Site, pus la dispoziția Clienților, Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor prin intermediul Site-ului în vederea efectuării unei plăti cu cardul on-line.

Token – număr criptat unic asociat cardului de plata al Cumpărătorului după efectuarea unei plăti on-line, după activariea serviciului PaybyClick și care va putea fi utilizat de către Cumpărător pentru autorizarea Tranzacțiilor prin serviciul PaybyClick.

Comandă

Clientul poate comanda bunurile și serviciile oferite de Furnizor accesând pagină de internet ttps://edituranomina.ro/ si selectând serviciul dorit. Se introduc datele cerute prin formular, se selectează modul de livrare, modalitatea de plata, apoi se confirmă comandă. Comandă se consideră înregistrată în momentul în care Clientul primește numărul de înregistrare al comenzi.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunță Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Clientul poate comanda telefonic bunurile și serviciile oferite de Furnizor sunând la unul din numerele de telefon din secțiunea Contact. Pentru a înregistra comandă, Clientul va transmite telefonic Furnizorului toate datele solicitate pe formularul disponibil online. În cazul comenzilor telefonice, Furnizorul va înregistra pe Pagină comandă, în numele clientului și cu datele furnizate de Client.

Prin înregistrarea comenzii, Clientul consimte că toate informațiile furnizate de el sunt corecte și complete și își asumă întreagă răspundere pentru omisiunile și greșelile care l-ar putea împiedică pe Furnizor să onoreze corespunzător comandă.

Furnizorul poate anula comanda înregistrată de Client, în urmă unei notificări prealabile adresate Clientului, fără nicio obligăție ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

–          neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

–          invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de FURNIZOR/ PROCESATOR, în cazul plății online;

–          datele furnizate de către Client pe Pagină sau telefonic sunt incomplete și/sau incorecte iar Furnizorul nu va putea onora corespunzător comandă;

–          în baza conduitei Clientului, în ceea ce privește limbajul folosit și comenzi neridicate.

–    produsele comandate nu se află în stoc la Furnizor.

Contractul se consideră încheiat între Furnizor și Utilizator în momentul plății de către Cumpărător prin virement bancar a sumelor datorate în cuantumul fixat în raport de comandă efectuată, iar plata se va realiza imediat după înregistrarea comenzii, înainte de efectuarea oricăror alte demersuri în vederea executării acesteia.

Facturare și Plata

Prețurile Serviciilor afișate în cadrul site-ului https://edituranomina.ro/sunt prețurile finale, includ TVA (dacă este cazul).

Prețul, modalitatea de plata și termenul de plata sunt specificate în fiecare Comandă. Furnizorul va emite către Client factură/ chitanță pentru toate Serviciile livrate, obligăția Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către S.C. Nomina Group Expert S.R.L.  în Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul sau.

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail comenzi.nomina@gmail.com

Plata prin PaybyClick este o modalitate rapidă de plata on-line cu cardul, care constă în efectuarea plății printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fără a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzacție.

Opțiunea pentru plata Plata cu 1 click poate fi activată de către Utilizator sau Cumpărător:

 • în orice moment din Cont:

Clientul/Cumpărătorul accesează Contul sau->secțiunea “Cardurile mele”->alege opțiunea “Adaugă card”-> e direcționat în pagină de plata a procesatorului de plăti unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzacție de 1 leu necesară validării cardului. După validarea cardului de către banca emitentă, se activează automat opțiunea “Plata cu 1 click” și se emite tokenul aferent cardului bancar înregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumpărătorul poate beneficia de opțiunea “Plata cu 1 click” utilizând tokenul aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.

Pentru evitarea oricărui dubiu, suma de 1 leu nu va fi debitată din contul Utilizatorului/Cumpărătorului fiind doar blocată temporar de către banca emitentă a cardului în vederea validării datelor de card introduce în momentul plasării unei Comenzi.

Clientul/Cumpărătorul plasează Comandă și alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, activează opțiunea “Plata cu 1 click”, e redirecționat către pagină procesatorului de plăti, introduce datele de card și plătește, respectiv finalizează Comandă. După confirmarea plății, cardul salvat este disponibil pentru plăti viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.

Clientul/Cumpărătorul plasează Comandă și alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, dar nu activează Plata cu 1 click la plasarea Comenzii. După confirmarea plății, Clientul/Cumpărătorul va avea posibilitatea să salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii prin activarea opțiunii “Plata cu 1 click”. Cardul astfel salvat este disponibil pentru plăti viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.

Astfel, la activarea opțiunii “Plata cu 1 click”,  în Site, datelor cardului de plata introduse de către  Utilizator/ Cumpărător li se vor atribui un Token, care poate fi utilizat ulterior pentru efectuarea Tranzacțiilor. După activarea opțiunii de plata ”Plata cu 1 click”, Cumpărătorul va putea efectua plata următoarelor Comenzi (“Plata cu 1 click”), fără a mai fi necesară reintroducerea datelor cardului de plata deja salvat. Introducând datele de card Utilizatorul/Cumpărătorul, confirmă că a fost anterior informat și a acceptat termenii și condițiile de utilizare a serviciului “Plata cu 1 click”.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile S.C Nomina Group Expert S.R.L.  și nici nu vor fi stocate de către de S.C. Nomina Group Expert S.R.L. sau de către procesatorul de plăti integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services S.R.L. societate constituită și care funcționează conform legislației din 2006.

În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicită să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul terminalelor mobile care au această facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțînă cel puțîn opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le deține, pentru care se poate activă opțiunea de plata PaybyClick, fiind asociat câte un Token pentru fiecare card de plata. De asemenea, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul poate oricând șterge orice Token dezactivad astfel serviciul PaybyClick.

Drepturile și Obligațiile Furnizorului

Furnizorul se obligă să finalizeze cu succes comandă înregistrată de Client

Vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate către client.

Furnizorul se obligă să țină legătură cu Clientul pentru informații suplimentare față de cele completate în formular pe toată perioada desfășurării comenzii.

Furnizorul nu oferă nicio garanție că Pagină https://edituranomina.ro/  va fi disponibilă neîntrerupt.

Furnizorul garantează că toate comenzile înregistrate vor fi tratate cu responsabilitate și vor fi finalizate în intervalul de timp stabilit de comun acord cu clientul.

Furnizorul nu este responsabil de întârzierile cauzate de alți factori ce nu țin de acesta.

Furnizorul nu poate fi tras la răspundere pentru documentele cu conținut eronat, altul decât cel așteptat de Client, dacă se poate dovedi că informațiile furnizate de Client sunt incorecte și/sau incomplete.

Furnizorul nu poate fi tras la răspundere pentru neonorarea comenzilor neînregistrate pe Pagină, adică pentru comenzile care nu au număr de înregistrare.

Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale  conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsură permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existența la dată creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la dată plasării Comenzii.

Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificăți oricând de către  S.C. Nomina Group Expert S.R.L., aceștia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la dată afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăti online.

Furnizorul declara că este deținătorul drepturilor de proprietate .

Drepturile și Obligațiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia în întregime de serviciile site-ului, atât timp cât nu se constată o încălcare a prevederilor acestui document.

Utilizatorul garantează că datele furnizate de el sunt corecte și complete, că a furnizat toate informațiile pe care le cunoaște la dată înregistrării comenzii. Utilizatorul își asumă întreagă răspundere în cazul furnizării de date incorecte și/sau incomplete care duc la imposibilitatea finalizării cu succes a comenzii Utilizatorului.

Prin înregistrarea Comenzii, Utilizatorul declara că este de acord cu Termeni și Condiții și cu politică de confidențialitate a datelor.

Utilizatorul nu poate trage la răspundere Furnizorul pentru comenzile online nefinalizate sau neînregistrate.

Utilizatorul declara că a citit și înțeles condițiile de anulare a unei comenzi înregistrate.

Procedura de depunere și soluționare a sesizărilor primite din partea Utilizatorilor

Orice Utilizator poate depune o sesizare care privește sau are legătură cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv sesizări în legătură cu comandă, modalitatea de plata, modalitatea de livrare, prețul plătit, termene de rezolvare, conduită Furnizorului sau a colaboratorilor săi, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la dată producerii evenimentului și/sau apariției cazului sesizat.

Sesizările vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe pagină https://edituranomina.ro/contact/.

Sesizările transmise Furnizorului vor include datele de contact ale Utilizatorului, numărul de înregistrare al comenzii și ce face obiectul plângerii; o descriere cât mai detaliată a motivului pentru care a fost înaintată sesizarea, astfel încât Furnizorul să o poată soluționa în cel mai scurt timp posibil.

Sesizările vor fi analizate și vor primi răspuns în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la primirea acestora de către Furnizor, în cazul în care au fost însoțite de un set complet de date necesare identificării problemei. În situația în care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificării problemelor semnalate și soluționării plângerii/sesizării respective, acesta va fi înștiințat de Furnizor cu privire la informațiile lipsa, urmând că termenul de soluționare de mai sus să fie prelungit corespunzător.

Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, fără informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuală și industrială

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a S.C. Nomina Group Expert  S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de  S.C. Nomina Group Expert S.R.L., includerea oricărui Conținut în afară Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al  S.C. Nomina Group Expert S.R.L. asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al https://edituranomina.ro/

Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între S.C. Nomina Group Expert S.R.L. și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea S.C. Nomina Group Expert S.R.L. cu referire la acel Conținut.

Clientul/Cumpărătorul poate copia, transferă și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

În cazul în care  S.C. Nomina Group Expert S.R.L. conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub formă descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obține acces în urmă acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea  S.C. Nomina Group Expert S.R.L. pentru respectivul Client/Cumpărător sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urmă acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

Niciun Conținut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea  S.C. Nomina Group Expert S.R.L. și/sau al angajatului/prepusului  S.C. Nomina Group Expert S.R.L.  care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care această există, față de respectivul conținut.
5.7. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Confidențialitate

S.C. Nomina Group Expert S.R.L. va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifică, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.   S.C. Nomina Group Expert S.R.L. nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Comunicări Comerciale

Cumpărătorul/Utilizatorul își poate modifică în orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicările Comerciale conținând informații generale și tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții,  în orice moment, după cum urmează:

prin modificarea setărilor din Cont la secțiunea “Abonarile mele”.

prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în Comunicările Comerciale primite de la Vânzător sau.

prin contactarea Vânzătorului.

Renunțarea la primirea Comunicărilor Comerciale nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document

Prin adăugarea de Bunuri în secțiunea din Cont:

“Coșul meu”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire:

 • la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Coșul meu”,
 • la recomandări de Bunuri similare cu cele adăugate în secțiunea “Coșul meu”
 • la existența Bunurilor în secțiunea “Coșul meu” și
 • disponibilitate stoc Bunuri

“Favorite”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire:

 • la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Favorite”,
 • la recomandări de Bunuri sau Servicii similar cu cele adăugate în secțiunea “Favorite”
 • disponibilitate stoc Bunuri

În urmă achiziționării unui Bun, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire la:

 • sugestii de Bunuri sau Servicii recomandat a fi utilizate împreună cu Bunul sau Serviciul achiziționat

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, în orice moment, de la Comunicările Comerciale de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător sau prin contactarea Vânzătorului în acest sens.

De asemenea, pentru îmbunătățirea ofertei de Bunuri și Servicii și a experienței de cumpărare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetări de piață și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetării de piață și al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi în scopuri publicitare ci doar în cele menționate mai sus. Răspunsurile dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs., transmise către terți și nici nu vor fi publicate. Puteți obiecta la utilizarea datelor în scopuri de cercetare de piață și sondaje de opinie în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesaj sau prin contactarea Vânzătorului.

Notă de Informare privind Protecția Datelor cu Caracter Personal

SC Nomina Group Expert SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizează cu ocazia accesării Paginii https://edituranomina.ro/ si/sau completării formularelor disponibile pe Pagină.

Orice persoană care accesează Pagina https://edituranomina.ro/ si/sau care oferă date și/sau informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina https://edituranomina.ro/ își manifestă consimțământul în mod expres și neechivoc pentru că SC Nomina Group Expert SRL să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu această ocazie.

Datele cu caracter personal colectate de către Furnizor prin intermediul Paginii https://edituranomina.ro/ vor fi utilizate pentru scopul prestării în condiții optime a serviciilor solicitate de către Utilizatori Furnizorului, precum și, în general, a administrării relației Furnizorului cu Utilizatorii, în scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), în vederea efectuării de studii de piață și inclusiv întreprinderea de alte activități de către Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobări separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea și/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina https://edituranomina.ro/ vor putea fi colectate și prelucrate de către Furnizor, putând fi folosite de către acesta. În situații excepționale, conform prevederilor legale în vigoare, autoritățile pot solicită că Furnizorul să dezvăluie anumite informațiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

De asemenea, Datele cu caracter personal colectate de către Furnizor prin intermediul Paginii https://edituranomina.ro/ vor fi utilizate pentru scopul realizării obiectivului și a obligațiilor înscrise în Acordul de parteneriat încheiat cu Asociatia INTELIGENT, respectiv:

▪    De a asigura oferta de carte si stocurile aferente desfaşurării proiectului, respectiv implementarea în parteneriat a unui proiect educational de sponsorizare cu carte a şcolilor, pentru încurajarea lecturii şi creşterea alfabetizării prin facilitarea accesului la carte şi educarea copiilor şi tinerilor din România și pentru asigurarea materialului necesar organizării concursurilor Fii InteligenT la matematica (clasele 2-4), comunicare.ortografie.ro(clasele 2-8), Orthofrancais(clasele 5-12), Labirintul fictiunii, Micii exploratori(gradinita – primar), Micii exploratori istorie clasele 5-7.

▪    De a promova proiectele anterior precizate prin toate mijloacele de care dispune;

▪    De a asigura logistica necesară distribuirii eficiente a cărţilor în unităţile de învăţământ;

▪    De a promova proiectele prin toate mijloacele de care dispune, de a asigura suportul logistic necesar;

▪    De a edita si tipari foi tip pentru concursuri si diplome conform regulamentelor concursurilor;

▪    De a edita si distribui diferite suporturi de pregatire (carti, reviste) pentru elevii din fiecare clasa, a diferitelor materiale necesare unui proces instructiv educativ de calitate;

▪    De a proiecta, realiza si elabora materialele si documentele necesare bunei desfasurari a concursurilor scolare;

▪    De a colabora cu parteneri din mediul public si privat in vederea obtinerii de finantari pentru organizarea  concursurilor mai sus mentionate;

▪    De a atrage cadre didactice(educatori/institutori/invatatori/profesori) care sa organizeze comisiile de evaluare specific diferitelor discipline;

▪    De a premia elevii care obtin rezultate deosebite.

Conform Legii nr. 129/2018, fiecare Utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor.

Persoanele care pun la dispozitie prin completarea formularelor incarcate pe site-ul https://edituranomina.ro/ își asigură răspunderea pentru obținerea în prealabil a acordului necesar pentru utilizarea datelor cu caracter personal ale elevilor/ persoanelor ale căror date sunt completate pe site și puse la dispoziția societății SC Nomina Group Expert SRL.

Modificările prezentului document

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără o notificare prealabilă a Utilizatorului.

Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic conținutul acestor Termeni și Condițîi.

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile părților, menționate în prezentul act, precum și toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea română în vigoare.

Orice litigiu care are că obiect o dispută apărută în legătură cu acești Termeni și Condiții urmează a fi soluționat de instanțele competențe din România de la sediul Furnizorului.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]